Jakker fra Reima

Vinterjakke Naapuri fra Reima i klassisk, litt lang parkasmodell som er vann- og vindtett med pustefunksjon og varm vattering. Vannsøyle på minst 10 000 mm og pusteevne på minst 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er forseglede og vanntette.
Avtagbar, justerbar hette med fleecefôr, avtagbar fuskepelskant og borrelåslukking foran. Høy krage med fleecefôr på innsiden. Glidelås med hakebeskyttelse og beskyttende vindstolpe med borrelås. Innvendig snøring med stoppere i midjen. To store lommer nederst med lommeklaff som lukkes med borrelås. En brystlomme. Innerlomme med glidelås fra størrelse 116 og oppover. Innfelt strikk og justerbar borrelås i ermekantene med myk fleece på innsiden. Noe lenger bak med splitt. Refleksdetaljer både foran og bak. Kan tørketromles.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester

Artikkelnummer: 1596414-02-116

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale