Jakker fra Reima

Femund fra Reima er en varm og herlig vinterjakke i lang, innsvingt modell som puster og er vann- og vindtett med en smuss- og vannavvisende overflate. Vannsøyle på minst 8000 mm og pusteevne på minst 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er forseglede og vanntette.
Avtagbar, sikker hette med strikk foran i sidene. Hetten er festet med trykknapper, og løsner om den skulle feste seg i noe. Høy krage med myk, børstet trikot på innsiden. Lukkes med glidelås med hakebeskyttelse og vindstolpe med borrelåslukking. Justerbar midjevidde med innvendig knappestrikk. Innfelt strikk i ermekantene med myk trikot på innsiden. Elastisk snor med stoppere nederst. To lommer foran med glidelås. Tydelige refleksdetaljer.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1521109-01-92

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer