Parkdresser til baby fra Reima

Vinterdress Puhuri fra Reima er en praktisk og slitesterk dress som er vind- og vanntett, vannsøyle minst 8000 mm og pustekapasitet minst 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede. Ekstra isolering over baken.

Den avtagbare hetten har elastikk i forkantens sider, beskytter mot kald vind og er trygg ved lek utendørs. Hetten er festet med trykknapper, og løsner lett om den skulle feste seg i noe. Myk, børstet trikot på innsiden av hetten og kragen. Dressen lukkes med glidelås med hakebeskyttelse og en beskyttende vindstolpe med borrelås. Innfelt strikk i ermekantene med myk fleece på innsiden. En lomme med glidelås. Benkantene har innfelt strikk. Elastiske, avtagbare fotstropper holder benkantene på plass. Glatt fôr i polyester. Refleksdetaljer.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Fyll: 100% Polyester
 • Fôr: 100% Polyester
 • Ytterstoff: 100% Polyester
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1520098-12-74

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

Normal passform Passe

 • Karakter 5 av 5

  Nydelig dress med god plass å varm.

  Svært fornøyd med pris å vare. Anbefales. Kjøpt for en mnd siden,veldig bra…

  Annenuna — 2019-03-01