Parkdresser til baby fra Reima

Vinterkjeledress med Mummi-trykk. Figurnær passform og helt vanntett. Smuss- og vannavvisende ytterstoff. Stoffet er elastisk, knærne er forsterket med slitesterkt materiale og baken er isolert. Vannsøyle på minst 10 000 mm og pusteevne på minst 7000 g/m2/24h. Teipede sømmer. Med Bluesign®-godkjent 100% gjenvunnet polyester Fellex®-isolering.
Avtagbar og justerbar hette med mykt fleecefôr. Høy krage med myk fleece på innsiden. Strikk bak i midjen. En glidelåslomme. Strikk i erme- og benkantene. Avtagbare elastiske fotstropper i silikon. Refleksdetaljer rundt. Glatt polyesterfôr som inneholder resirkulerte fibre.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1646936-02-74

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale