Overtrekksbukser fra Reima

Takeoff fra Reima, funksjonell vinterbukse utformet for aktive barn. Ledig modell med rette ben. Den er produsert i et vann- og smussavvisende materiale med alle sømmer teipede og vanntette. Vannsøyle på minst 8000 mm og pusteevne på minst 7000 g/m2/24h. Glatt, vevd fôr.
Avtagbare og justerbare strikkseler. Justerbar linning for optimal passform. Myk, børstet trikot på innsiden av linningen. Lukkes med trykknapp og gylf med glidelås. To lommer med glidelås foran. Slitesterke forsterkninger i benkantene beskytter både bukse og ankler. Snølås i benkantene som holder snø og kulde ute. Refleksdetaljer.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1563350-02-122

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer