Jakker fra Reima

Suisto fra Reima er en praktisk, uvattert skalljakke som passer til vår og høst, produsert i vannavvisende og vindtett Reimatec®-materiale med tapede, vanntette sømmer. Jakken tåler 12 000 mm vannsøyle. Materialet er også smussavvisende samtidig som det puster. Fôr i mesh. Barnesikker hette som kan tas av. Glidelås med beskyttelse ved haken og to lommer med glidelås foran. Regulerbar vidde med borrelåsspensler i ermekantene. Snor med stoppere i nederkanten. Refleksdetaljer rundt.
Skalljakken fungerer i nesten all slags vær og den bygger jo på at jo kaldere det er jo flere varme lag tar du på under jakken.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1538291-01-104

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale