Parkdresser til baby fra Reima

Skalldress Hauho fra Reima for små barn, framstilt i materialet Reimatec Light som er ekstremt vanntett, solid og ventilerende, og samtidig mykt og komfortabelt. Perfekt til barnehagen. Vannsøyle på minst 10 000 mm og pusteevne på minst 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er forseglede og vanntette. Glatt polyesterfôr i dressen, nettingfôr i hetten.
Avtagbar, sikker hette med strikk i forkantens sider. Lang glidelås som letter påkledning. En lomme med glidelås. Innvendig midjejustering. Strikk i erme- og benkanter. Avtagbare, slitesterke fotstropper i silikon. Refleksdetaljer. Kan festes i Reima® innerplagg med Play Layers trykknapper.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fôr: [100% Polyester]
  • Ytterstoff: [100% Polyester]
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1577706-05-74

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale