Elektronikk fra Pureflame

En iskald nyhet ble akkurat varm
Konvensjonelle lightere blir ofte svært varme. Med PureFlame kan du unngå dette. Den har ingen flamme, PureFlame-lighteren er svalere og gjør det lettere å bruke den fra alle vinkler. Perfekt for å tenne små kakelys der det kan bli for høy varme og flamme med en vanlig lighter som fører til at lysene smelter ned fort.
Framtiden er ren energi
På tide å avskaffe fossilt brensel, og gå for ren energi. PureFlame USB-lighter lades med standard USB-ledning. Bruk den medfølgende ledningen, og lad lighteren når den er tom for strøm. Pureflame sier i fra når den er fulladet med LED-indikatoren.
Ingen flamme, ingen gass, ingen problemer
Til forskjell fra konvensjonelle lightere som bruker brannfarlige gass, har PureFlame et oppladbart litiumionbatteri. Ingen flamme, ingen sot. Derfor er Pureflame perfekt for å tenne stormlys, peis og lignende.
Hvordan fungerer det?
Når strømmen hopper mellom 2 punkter på en strømledning, ioniseres luften og en signifikant flamme skapes som også gir høy varme. Hoppets avstand bestemmer også bruk, strømforbruk og lyden PureFlame leverer. Her finnes det ideelle forholdet mellom disse faktorene for å gi best mulig opplevelse.
Spesifikasjoner:
- Oppladbar
- Lithium-Ion batteri
- 20 cm
- Usb-ledning medfølger
- Rubbericed
- Gripevennlig

Artikkelnummer: 1527090-01-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale