Miksere & blendere fra Princess

Vakuumblendere er utviklet for å få mest ut av næringsinnholdet i det du mikser og det beste ut av hver råvare.

Det handler om å bevare næring og smak gjennom å eliminere skaden som oppstår via oksidasjon.

Alle vet hva som skjer om man tar en bit av et eple, og så lar eplet ligge framme et par timer. Oksidasjonen fører til at flaten uten skall brytes ned, blir brun og ser mindre appetittlig ut. Det samme skjer om man blander noe i en tradisjonell blender - luften blandes med ingrediensene, og det tar ikke lang tid før juice/smoothies begynner å skifte farge, og sensitive vitaminer og enzymer brytes ned. Med en vakuumblender forsvinner dette problemet - siden alt oksygen er borte bevares farge,
smak og næring betydelig lenger.

En vakuumblender jobber med vakuum i blender-muggen. En innebygd kompressor pumper muggen tom for overskuddsluft før miksingen starter.

Du kan manuelt justere hastighet etter ønske. Gjennom en tydelig dreiebryter ser du hvilken funksjon/hastighet som brukes.

Blender-beholderen er naturligvis uten BPA, og er produsert av støtsikker tritan, og rommer 1,5 liter. Det er også inkludert en liten vakuum-beholder som du kan bruke til oppbevaring. Den er også veldig enkel å bruke - du heller bare smoothien i beholderen, plasserer den på basen og trykker på vakuum-knappen, så har du dratt luften ut av beholderen på bare noen sekunder.
Slik holder smoothien seg frisk over lengre tid, og du kan både ta den med deg, eller oppbevare den i kjøleskapet. Når man mikser juice med vakuumblenderen får man bedre smak, færre luftbobler, finere farge og konsistens samt lengre holdbarhet,
juicen kan stå opptil 7 dager i kjøleskapet

- Volum 1,5 l
- Avtagbart mugge
- 20 hastighetsinnstillinger
- Isknuser
- Pulsfunksjon
- Kontrollpanel
- Variabel hastighet med lysring
- Enkel demontering
- Lett å rengjøre
- Oppvaskmaskinsikre deler
- 800 Watt

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1623444

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale