Vifter & luftfuktere fra Princess

Kjemper du for å holde kontoret eller badet varmt om vinteren?
Da er Princess Smart Glass Panelovn virkelig noe for deg.

Panelene har en moderne design, og blir et blikkfang i interiøret. Kontroller den smarte ovnen via HomeWizard Climate-appen, og sørg for at du alltid kommer hjem til et varmt og koselig rom.

På grunn av 1500W-effekten varmes ovnen raskt slik at du aldri trenger å sitte i kalde omgivelser lenge
Monter panelovnen på veggen som permanent oppvarming, eller ta den med dit du trenger den. Princess Smart Glass Panelovn er et fint komplement til ditt smarte hjem og uunnværlig om vinteren.

Luksuriøs design og mange muligheter
Princess Smart Panel Heater har et luksuriøst utseende på grunn av glasspanelet og LED-indikatorene. Via skjermen eller appen på din smartphone kan du velge to ulike varmeinnstillinger og stille inn timeren. Med timeren kan du bestemme hvor lenge du vil at ovnen skal være på, og når den skal slås av automatisk. Panelovnen har en justerbar termostat, og kan varmes fra 15 til 35°.

Varm opp hjemmet med HomeWizard klima-appen
Princess Smart Panel Heater er det perfekte tilskuddet til ditt smarte hjem. Med iOS eller Android HomeWizard Climate-appen kan du styre panelovnen uansett hvor du er. I appen kan du slå på / skru av ovnen og justere temperaturen. Still inn tidstabeller eller varm opp badet mens du rydder. På den måten trenger du aldri mer å dusje i et kaldt baderom.

Trygg å bruke
Smart Glass Panelovn er svært trygg å bruke. Takket være overopphetingsvernet slås ovnen automatisk av når det blir for varmt. I tillegg er panelovnen også trygg å bruke i hjem med barn. Du kan aktivere barnesikringen via skjermen eller via appen når du plasserer ovnen på barnerommet, slik at du slipper å bekymre deg. Dessuten kan panelovnen brukes på badet ettersom sikkerhetsgraden IP24 gir ovnen sprutbeskyttelse.

Et tillegg til ditt smarte hjem
Hvis du allerede har Smartwares PRO Series-lenken, kan du legge til Princess Smart Glass Panelovn til ditt smarte hjem.

PRO-serien tilkobles sømløst til et bredt utvalg av smarte enheter på din smartphone
PRO-serien inkluderer produkter som smarte lyspærer, røykvarslere, vanndetektorer og plugger. Alle disse produktene gjør hjemmet ditt smart, slik at du har mer tid til de gode tingene i livet.

Velkommen til en smartere fremtid!

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1647843

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale