Playmobil fra Playmobil

Helikopteret, som er utstyrt med skuddklar entrehake, tar opp jakten på kjeltringene som prøver å stikke unna i en kamuflert fluktbil. Gni på nummerskiltene for å avdekke dem!

Gangstertrioen har planlagt ranet av diamanter og juveler i flere uker. Den sorte varebilen med hodeskallemønster er en mobil kommandosentral for gruppen, med datamaskin og lab. Det er plass til brekkjern og annet utstyr som de trenger i bilen. Gruppens leder har studert tegningene av museet nøye, og innbruddet gikk helt etter planen. Med forstørrelsesglasset sjekkes diamantenes renhet. Det er steiner av beste kvalitet. Når innbruddstyvene skåler i champagne for det vellykkede kuppet, hører de lyden av et helikopter over dem. Raskt kjører tyvene av gårde, men piloten følger etter dem. Med et høyt smell slår han jernkroken i bakenden på varebilen og stopper kjøretøyet.
Det var ikke lenge kjeltringene fikk glede seg over byttet sitt.

- Lekesettet består av fire PLAYMOBIL-figurer, et helikopter med jernkrok, en skurkevarebil med parabolantenne, skrivebord med PC og hylle for innbruddsverktøy. Bakdørene til varebilen kan åpnes, taket kan tas av og nummerskiltet kan forandres ved å gni på det
- Mål på kjøretøyet: 28,5 x 11,5 x 14,5cm (LxDxH)
- Alder: Fra 4 år

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Fra 4 år

Artikkelnummer: 1647851

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale