Øvrig ansiktspleie fra Philips

Philips Satinelle Advanced fjerner effektivt uønsket hårvekst fra roten, både i ansiktet og på kroppen. Denne modellen kommer også med en eksklusiv ansiktsbørste som du setter på epilatorens håndtak for å få en effektiv men skånsom dyprengjøring som renser bort gamle hudceller og gir fin glans.
VisaPure dyprengjørende ansiktsbørste: Denne epilatoren kommer med en dyprengjørende børste for ansiktsrengjøring. Ansiktsbørsten kan festes på epilatorens håndtak med et enkelt klikk. 17 000 silkemyke børster fjerner varsomt og nøyaktig bort urenheter og gjør at huden får en fantastisk glans. Ansiktsbørsten er tøff mot urenheter, men skånsom mot huden og kan brukes to ganger om dagen.
Epilator:
Philips Satinelle kan brukes i dusjen, noe som muliggjør ekstra skånsom behandling fordi det varme vannet demper eventuelt ubehag ved epileringen. Philips Satinelle har et spesialtilpasset grep for optimal våt- og tørrbruk.
Epileringshode med gripevennlig, keramisk materiale som fanger opp selv det fineste håret og som føles mykt mot huden.
Epilatorens s-formede håndtak er ergonomisk utformet for et behagelig grep. Designen gjør epilatoren enkel å manøvrere og holde i når du epilerer deler på kroppen der det er vanskelig å komme til.
Hodet på Satinelle Advanced epilatorene er ekstra bredt slik at du dekker en så stor flate som mulig med ett eneste strøk. Du slipper å behandle samme flate om og om igjen fordi epilatoren fanger alle hårstrå i ett strøk.

Artikkelnummer: 1526132

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer