Frityrer & riskokere fra Philips

Lag dine favorittretter nesten uten olje

Denne populære Airfryer-en har fått en oppgradering
Philips Airfryer gjør det mulig å tilberede favorittrettene på en sunnere måte med lite eller ingen olje. Nyt jevnt tilberedt mat som er sprø på utsiden og mør inni takket være Rapid Air-teknologien. Denne modellen er tilpasset opptil 3 personer, og kommer med et grillstativ med dobbelt lag, noe som gjør det enkelt å lage mer mat samtidig. Grill lekre hamburgere eller kyllingvinger, og bruk grillspydene til gode grønnsaks- eller kjøttspyd

Lag favorittrettene nesten uten olje med medfølgende grilltilbehør
Sprø stekeskorpe med mindre fett
Med innovativ Rapid Air-teknologi
0,8 kg opptil 3 personer
Grillstativ med dobbelt lag og spyd

Grill, stek, rist og bak din favorittmat hjemme
Luftfrityren kan brukes til mye mer enn bare fritering - du kan også grille, bake og riste maten. Husk å laste ned Philips Airfryer-app - en app full av oppskrifter og inspirasjon som lar deg oppdage alle mulighetene med Philips Airfryer!

Forhåndsinnstilling av tid og temperatur
Med den integrerte timeren kan du forhåndsinnstille tid og temperatur på opptil 30 minutter og opptil 200°. Den automatiske avstengingsfunksjonen har et lydsignal som forteller når maten er klar. Nyt sprø, gyllenbrune pommes frites, mellommåltid, kylling, kjøtt og annet, alt tilberedt med riktig tid og temperatur for beste resultat!

Sunnere matlaging med Rapid Air-teknologi
Philips Airfryer er et populært kjøkkenprodukt. Den unike Rapid Air-teknologien i Philips innovasjon Airfryer gjør at du kan
lage retter som vanligvis trenger tilsatt fett på en betraktelig sunnere måte. Lag dine favorittretter som lameribbe, friterte kyllingklubber eller luksuriøse pommes frites med lite eller ingen olje. Den varme, raskt sirkulerende luften gjør at maten får en sprø overflate og en fantastisk mør og saftig innside.

Du får hele 90% mindre fett med Philips Airfryer sammenlignet med pommes frites som lages i en vanlig frityr. Dessuten blir det betraktelig mindre matos på kjøkkenet, sammenlignet med når du steker eller friterer.

Lag mat raskt takket være unikt design
Lag god mat raskt med den unikt patenterte sjøstjerneformede bunnen som gjør det mulig for luften å sirkulere i ekstremt høy hastighet. Det er den raske luftstrømmen i kombinasjon med varmen som gjør det fantastiske resultatet mulig når du lager mat med Philips Airfryer.

Enkel rens med oppvaskmaskinsikre deler
Den avtagbare teflonbehandlede beholderen og matkurven er oppvaskmaskinsikre, og kan enkelt rengjøres. Philips Airfryer med Rapid Air-teknologi sparer deg og hjemmet for lukten av stekt olje sammenlignet med en vanlig frityr.

Tilbehør

Medfølger
Dobbelt lag
6 spyd

Generelle spesifikasjoner
Automatisk avstengning
Kalde sider
Ledningsoppbevaring
Tåler oppvaskmaskin
På/av-knapp
Klarsignal
Temperaturregulering
Stabiliserende føtter
Tidskontroll
Opptil 30 minutter

Artikkelnummer: 1624542

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer