Øyekrem fra Peter Thomas Roth

En fuktighetsgivende øyenkrem som gjenoppliver den sensitive huden langs øyenkonturen, gjennom optimal konsentrasjon av mikroinnkapslet retinol for maksimalt resultat og minimal irritasjon. Den unike sammensetningen gir et mildt, langvarig frislipp av retinol hele natten for å bidra med å jevne ut hudtonen, redusere rynker, hovenhet under øynene samt forekomsten av pigmentering. Huden ved øyenkonturen etterlates silkeglatt, fuktet og balansert med et vitalisert, sunt utseende. Passer for alle hudtyper, også ømfintlig hud. Best egnet for moden hud.

Inneholder bl.a.:
- 1% mikroinnkapslet retinol for en jevn hudtone og minimering av fine linjer og rynker.
- Nærende sheasmør og Vitamin C og E roer den følsomme huden ved øyenkonturen samtidig som de forsyner den med aktive antioksidanter.
- Koffein drenerer huden og reduserer hovenhet.

Tips! Etter påføring ved øyeområdet, masser inn gjenværende krem på smilerynkene rundt munnen.

For best resultat, påfør øyenkremen morgen og kveld på ren hud. Klapp forsiktig inn i en liten mengde under og rundt øynene. Om mild irritasjon eller rødhet oppstår, bruk annenhver kveld til huden har tilpasset seg produktet. Bygg deretter gradvis opp for bruk hver natt. Dette produktet inneholder en høy konsentrasjon av retinol som kan øke hudens følsomhet i forhold til sol og spesielt faren for solbrenthet. Bruk derfor solfaktor før direkte soleksponering når solen er på sitt sterkeste. Produktet bør ikke brukes av gravide.

Artikkelnummer: 1568910

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale