Ansiktsmaske fra Peter Thomas Roth

En nærende og mykgjørende ansiktsmaske som motvirker aldringstegn ved hjelp av ungarsk termalvann, planteekstrakter og moderne teknologi. Denne fuktighetsgivende masken har en kremete og behagelig konsistens. Ved hjelp av kaldt vann aktiveres en stimulerende varme som åpner opp porene og hjelper huden til å absorbere næringsstoffene bedre. Huden føles myk og balansert. Passer alle hudtyper, optimal for tørr hud.

Peter Thomas Roth benytter det mest mineralrike termalvannet i verden, utvunnet fra en hemmelig kilde i de ungarske Karpatenes dalfører. Der er jordskorpen tynnest, noe som gjør at vannet kan absorbere så mye mineraler som mulig på veien til overflaten.

Inneholder bl.a.:
- Nærende og fuktighetsgivende oljer fra solsikke, aprikos, fersken, nypefrø, mandel, granateple, hyllebær, jojoba, oliven og sheanøtt.
- Gatuline® RC (fra bjørkeknopper) er rik på naturlige peptider, jevner ut fine linjer, mykgjør og fukter huden.
- Merospheres-V (fra rosmarin) styrker hudbarrieren, virker beskyttende samt har en fuktighetsbevarende effekt. Er en sterk antioksidant.

Bruk ansiktsmasken 2-3 ganger i uken eller ved behov. Påfør en rikelig mengde på ren og tørr hud. Masser, og la virke i opptil tre minutter. Aktiver deretter varmen ved å fukte fingertuppene med kaldt vann, og masser masken inn i huden. Skyll nøye av når den varmende effekten avtar.

Artikkelnummer: 1568903

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale