CD & radio fra Panasonic

Kraftig bærbar radio med CD, Bluetooth® og USB - med en uteffekt på 20W låter D550 betydelig større enn sitt kompakte format

Bassgjengivelsen løftes frem med Sound Booster og bassrefleksporter, noe som gjør at den fungerer like fint innendørs som ute i hagen. Du velger musikk fra FM-radioen, CD-spilleren, fra smarttelefonen via Bluetooth® eller fra USB. Med fjernkontroll og 5 kanalminneknapper for radio er det lett å starte favorittlåtene.

Kraftig lyd med fyldig klang gir liv til musikken
D550 har to 8 cm fullregisterhøyttalere og imponerer med en total uteffekt på 20W - ganske nevneverdig med tanke på formatet. De spesialformede bassrefleksportene gir en åpnere og jevnere luftstrøm, noe som bidrar til en varm og kraftig bassgjengivelse.

Du velger å forsterke enten rytmer eller stemmer
Sound Booster equalizer hjelper deg til å få frem det beste fra både musikk og dialog. Trykk en gang for å velge B-Boost som forsterker bassen og rytmene, og gir musikken mer liv. Trykk to ganger for å velge V-Boost som løfter frem stemmer, ved radio eller podkast med dialog.

Musikk på farten
Det er et apparat som er like praktisk hjemme som ute i det fri, takket være det integrerte håndtaket, en elegant og kompakt form og muligheten for batteridrift. Lyden er kraftig, og du kan ta den med ut i hagen, inn på kjøkkenet eller til kontoret.

Dine favorittstasjoner på radio med ett knappetrykk
Det er enkelt å finne favorittstasjonene på radioen og lagre de på forhåndsvalgknappene. Neste gang du vil lytte til dem går du direkte til din valgte radiostasjon ved ett enkelt knappetrykk på radioens elegante panel.

Den medfølgende fjernkontrollen gir komfortabel styring
D550 leveres med fjernkontroll, noe som gjør at du kan bli sittende i lenestolen og velge kilde, radiostasjon, bytte spor, justere volum eller aktivere mute-knappen.

Velg mellom radio, CD eller musikk fra smarttelefon & USB-minnepinne
D550 tilbyr en rekke ulike lyttealternativer. Velg FM-radio eller finn frem CD-platene! Du kan også spille musikk fra din smarttelefon via Bluetooth®. Du kan til og med spille rett fra en USB-minnepinne.

20W uteffekt og ekspansive bassrefleksporter bidrar til en kraftfull bassgjengivelse.
Sound Booster equalizer løfter frem enten rytmer eller stemmer.
Enkel å ta med seg takket være det integrerte håndtaket og batteridriften.
5 kanalminneknapper hjelper deg med å umiddelbart finne favorittstasjonene.
Fjernkontrollen gir komfortabel styring
Støtter FM-radio, CD, Bluetooth® og USB-avspilling

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1664171

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?