CD & radio fra Panasonic

Førsteklasses stereosystem med intuitive funksjoner

DM502 spiller av klar og fyldig lyd fra bassen til diskanten med en elegant struktur. Den er kompatibel med ulike kilder, og den ergonomiske designen byr på behagelig avspilling.

Trekabinett medvirker til en fyldig lyd
Kabinettet i tre er stabilt og demper vibrasjoner og lysforvrengning, og gjengir en virkelighetstro originallyd i de lave registrene, med en naturlig klang som kun oppstår når man benytter trematerialer.

Aerodynamiske porter for en tydelig og dyp bass
Den aerodynamiske porten bidrar til å levere en myk luftstrøm med redusert turbulens. Den stabile kassekonstruksjonen i tre og de aerodynamiske bassportene gir en sterkere og tydeligere bassgjengivelse.

Kobberhette for myk og klar diskant
Kobberhetten stopper forvrengning i talespolens induktans i diskantområdet, og forbedrer magnetisk flux for en myk og utstrakt lydgjengivelse uten forvrengning.

Støtte for en rekke ulike musikkilder
I tillegg til FM-radio har DM502 støtte for ulike musikkilder. Dette inkluderer tilgang til flust av DAB/DAB+ radiostasjoner, Bluetooth-tilkobling for lydoverføring fra smarttelefon samt AUX-inngang.

Bedre lyd gjør hele tv-opplevelsen bedre
DM502 har optisk inngang slik at du enkelt kan koble den til tv-skjermen. Takket være den integrert equalizer-funksjon med Cinema- og News-innstillinger får du perfekt lydgjengivelse til bildene på skjermen.

Start dagen med radio
DM502 har en Play Timer-funksjon som automatisk spiller det du vil høre på en spesielt tidspunkt hver dag. Lydkilde og volum kan forhåndsinnstilles slik at du umiddelbart får den musikken du ønsker uten å måtte plundre med vanskelige innstillinger.

Naturlig brukeropplevelse basert på ergonomi
Designen er enkel og sofistikert, og smelter inn i alle typer av interiører, samtidig som det er ergonomisk og intuitiv i detaljene. Avkoblende og behagelig å bruke, som alle ting du
bruker til hverdags.

Perfektlydstruktur
Trekabinett / Aerodynamisk port / Kobberhette
Enkel å installere og tilkoble
CD / USB / Bluetooth / Optisk inngang / DAB+ / FM / AUX-inngang
Enkel å bruke
Tact-brytere / 5 forvalgsknapper

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1664294

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale