Epilatorer fra Panasonic

Et epilatorhode som kan bevege seg 90 grader for å kunne følge kroppens former. Et Double Disc System med to plater og 60 pinsetter som gjør huden din glattere for hver dag. Kommer med flere ulike anvendelige tilbehør inkludert hudbeskyttelse for sensitive områder, et mindre epileringsblad for bikinilinje og under armene, barberings- og trimmehode, kamtilbehør og fotpleietilbehør.
Double Disc gjør at den andre platen kutter alle stråene som den første gikk glipp av. Resultatet blir at epilatoren fjerner mer hårvekst med mindre anstrengelse.
EL-serien har 3 ulike hastigheter å velge mellom. Du velger selv avhengig av hvilken kroppsdel du behandler.
El-serien er designet for å komma til på vanskelig tilgjengelige steder. Derfor kan hodet bevege seg i 90 grader, og kan følge kroppens former nær huden.
EL-serien er helt vanntett, og du kan bruke den i badekaret eller dusjen. Hårfjerningen blir enklere ettersom huden blir mykere av varmt vann.
Ni ulike tilbehør gir deg en mykhet som varer lenge, blant annet hudbeskyttelse for sensitive områder, et mindre epileringsblad for bikinilinje og under armene, barberings- og trimmehode, kamtilbehør og fotpleietilbehør.

Artikkelnummer: 1529030

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale