TV fra Panasonic4K LED TV-skjerm med HDR Bright Panel med en fantastisk gjengivelse av 4K HDR-bilder
Takket være HDR10+ dynamisk metadata og Adaptive Backlight Dimming-teknologi kan skjermen gjengi et fint, detaljert bilde med korrekte kontraster. Smarte funksjoner gjør det enkelt å komme til apper og VOD-tjenester.

Støtte for HDR10+
De nye TV-skjermene har støtte for kommende generasjon HDR-standard med «dynamisk metadata»: HDR10+. Naturligvis støtter de også konvensjonell HDR10 og Hybrid Log-Gamma, slik at du kan oppleve en rekke HDR-formatert innhold.

Adaptive Backlight Dimming
Gir både dypere svart i mørke bildepartier og mer lysstyrke i lyse bildesekvenser. TV-skjermer utstyrt med adaptiv Backlight Dimming følger hele tiden inngangssignalene og justerer lysstyrken for en optimal bildekvalitet.

Opptak på USB-harddisk
Den enkleste måte å ta opp favorittprogrammene på. TV-programmer kan enkelt tas opp på en USB-minnepinne eller ekstern harddisk ved å trykke på REC-knappen på fjernkontrollen.

* Funksjonen forutsetter en USB-harddisk eller flashminne på minst 160GB.

3 stk. HDMI-innganger
Utstyrt med flere HDMI-innganger. Forskjellige typer enheter, som for eksempel Blu-ray-spillere og spillkonsoller, kan være tilkoblet samtidig ved hjelp av HDMI-kabler. Alt er klart for avansert lyd- og bildeunderholdning.


.

Artikkelnummer: 1583458

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer