Today is Tomorrow - Hållbarhet på Ellos
Handlekurv

Today is Tomorrow i korthet

Det finnes få, om noen, bedrifter som er 100% bærekraftige. Vi på Ellos har kommet et stykke på vei, men vi har mye som gjenstår. Vi kaller vårt arbeid fram mot et bærekraftig Ellos for ”Today is Tomorrow”. Vi på Ellos vet at det vi gjør i dag kommer til å påvirke oss i morgen. Vi vil være med å skape en bedrift som er en del av løsningen for framtiden. Derfor skal vi spørre oss selv hver dag: ”Hva gjør Ellos i dag for at verden skal bli litt bedre i morgen?” Today is Tomorrow inkluderer alt vårt arbeid mot å bli en mer bærekraftig bedrift. Alt fra at vi skal ha mer miljøvennlige materialer i produktene våre, til at vi skal bruke mindre energi i våre kontorlokaler.

1. Kunder

Vi vil gjøre det enkelt for kundene våre å handle bærekraftig ved å tilby et stort utvalg av gode produkter som er produserte på en bedre måte for menneskene og miljøet. Vi tror på en åpen og imøtekommende dialog. Våre kunder skal alltid kunne stole på våre råd, og på at våre produkter er produserte på en sikker og ansvarsfull måte.

2. Ansatte

Vi behandler hverandre med gjensidig respekt, og gir alle samme muligheter i et arbeidsmiljø som er sikkert, sunt og kreativt. Kompetanse, lojalitet og entreprenørånd gjør det mulig for oss å nå våre mål. Vår nøkkel til suksess er en kontinuerlig progresjon, gjennom kreative løsninger, engasjement og samarbeid.

3. Leverandører

Vi forventer at våre leverandører og forretningspartnere deler vårt syn på forretningsetikk, menneskelige rettigheter og rettferdige arbeidsforhold. Vi tror på samarbeid, og jobber sammen med våre leverandører for å kontinuerlig forbedre bærekraften i vår verdikjede.

4. Miljø

Vi jobber daglig med å redusere vår miljøpåvirkning i alle ledd, og vil at produktene våre produseres og håndteres med omtanke for mennesker og miljø. Vi streber også for å bidra til en bærekraftig framtid ved å bruke naturresurser mer effektivt, og å redusere den negative miljøpåvirkningen fra vår bedrift. Vi jobber i tillegg aktivt for å øke vår gjenvinning og gjenbruk av materialer i våre produkter.

5. Samfunn

Vi vil bidra til en positiv samfunnsutvikling der vi driver virksomhet ved å støtte tiltak og initiativer som gjør langsiktig forskjell, alltid fra et ikke-politisk eller ikke-religiøst standpunkt. Vi er involverte i ulike prosjekter og samarbeider som gjenspeiler våre verdier og visjoner om en bærekraftig framtid. Bærekraft er en naturlig og verdiskapende del i vårt daglige virke. Bærekraft og et langsiktig perspektiv er ledestjerner som utfordrer oss til å være innovative, nysgjerrige og transparente. Vi vil bidra til en bedre verden for framtidige generasjoner, og streber etter å skape en bedrift som er en del av løsningen. Vi har startet en reise mot et mer bærekraftig Ellos, og vi håper at du som kunde vil være med på reisen!

Søk om lån »
Mer info »