Ellos.no
Handlekurv
VASKET FØLELSE
Naturligvis
På det svale soverommet med inspirasjon fra naturen passer det perfekt med sengetøy i vasket lin. Materialet er en tidløs klassiker som faktisk bare blir bedre og bedre for hvert år som går. Miks og match de fargene du elsker å ha nær deg – gjerne i brente nyanser som ønsker høstløvets fargepalett velkommen inn på soverommet.
Skap stilen
KOSELIG LUKSUS
Som på hotell
En behagelig hotellfølelse med tunge tekstiler og en vakkert oppredd seng står øverst på manges ønskeliste. Det er mye stoff, store myke tepper og flust av puter i sengen. En oppredning med sengetøy i sateng er et selvsagt valg for deg som vil løfte fram luksusen i hverdagen. Med silkematt glans i dempede nyanser får sateng hvilket som helst soverom til å føles som en femstjerners hotellsuite.
Skap stilen
KRISP MINIMALIST
Stilrent og behagelig
Det nedtonede og stilrene soverommet innredes med rene linjer og trematerialer – minimalistisk, men med en eksklusiv følelse. Fargeskalaen er sval og monokrom i ulike gråtoner, striper og mørke nyanser med svart som aksentfarge. Re opp med percale – vår fine, vaskede bomull som løfter det enkle og krispe til nye høyder.
Skap stilen
Oppdag hele sengetøyutvalget vårt:
Søk om lån »
Mer info »