EllosNO
Handlekurv

This is remarkable

Vårt designteam har laget brudekjoler som er usedvanlig vakre og designet med kjærlighet. De fantastiske kreasjonene gir deg muligheten til å skape din egen unike følelse rundt bryllupet ditt.

En stilsikker kolleksjon som hyller bruden, kvinnen og livets øyeblikk…

Fantastisk brudekjole i todelt design, i vakker utvalgt blonde med et voluminøst tyllskjørt i to lag som tres over kjolen.

Vakker brudekjole i mesh med broderte blomsterapplikasjoner og paljetter med skimrende effekt. Kort underkjole i sateng.

Vive la femme! Vidunderlig brudekjole i eksklusiv tyll med sølvfargede, glitrende prikker, og med underkjole i fin sateng.

Maxikjole med et sirlig nyromantisk uttrykk i vevd blonde. Vakker singoallautringning med nydelig volang.

Festfin kjole i tynn chiffon med iøynefallende blonde og feminine detaljer.

Uimotståelig brudekjole med attraktiv eleganse og diskret skimmer. Bedårende lang kjole i eksklusiv mesh og tyll dekket med store paljetter. Høy, rund utringning foran, dyp V-utringning bak.

Festfint for kidsa

Alt blir så mye morsommere når barna blir med på festen. Gå ikke glipp av vårt store sortiment med finklær og accessoirer til bryllupet og festen – for herlige kids i forskjellige aldre.

An unforgettable party

Nå vil vi gå på fest i fantastiske farger og magisk design. I kjoler med enkel eleganse og feminint uttrykk. Vi feirer kjærligheten og sommeren, og danser hele natten lang…

Flatterende kjole med moderne plissering, vakkert fall og herlig vidde i skjørtet.

Helt fantastisk kjole i nydelig, vevd blonde. Moderne stilrent design med dekorativ V-utringning både foran og bak.

Maxikjole i vevd chiffon med herlig tyngde. Stilriktig modell med fin omslagsskjæring, fantastiske ermer og chiffonbånd i midjen.

The perfect match

Sats på stilige sko, vakre accessoirer og lekkert undertøy. Sjekk siste nytt som løfter feststilen innenfra og ut, som inspirerer og får deg til å føle deg fin til begivenheten.

HØYE HÆLER
LEKKERT UNDERTØY
STILSIKRE ACCESSOIRER
FRA MORGEN TIL KVELD
KIDS PÅ KALAS
DAGEN DERPÅ...
Søk om lån »
Mer info »