Sommerens shorts, bluser & topper : Mor & barn-kolleksjon : Shop på Ellos.no
Handlekurv
Magiske Ibiza
Med sol og varme kommer en mykere klesstil. Vi fotograferte sommerens bølgende plagg på magiske Ibiza. Vi fokuserer på myke farger med vakkert broderi for en mer luksuriøs følelse.
Vi elsker print, og gjerne de som går i blomstenes tegn. Style en mønstret topp med en nøytral shorts, og la den vakre printen skille seg ut.
“Ibiza er et magisk sted med lang historie som selv i dag inspirerer besøkere fra hele verden. Et paradis å lengte til der mennesker kan være seg selv.”
En blondekant på shortsen eller broderi på blusen. I sommer skaper de små detaljene den store forskjellen. Detaljer som disse er også et smart valg om man vil forgylle en avslappet look.
Lin er et svalt materiale som passer perfekt på varme sommerdager. Våg å velge farge, gjerne i kombinasjon med et vakkert broderi. Vi elsker denne havblå linkjolen som finnes for mor og datter i matchende stiler.
Hvite tunikaer, herlige kaftaner og flagrende kjoler. Velg svale plagg som passer over bikinien, og som kan brukes både dag og kveld. Match med solhatt og et par nette sandaler for en komplett silhuett.
SHOP MER:
Søk om lån »
Mer info »