EllosNO
Handlekurv

Teknisk informasjon

Kryptering

I vår Internettbutikk, ved kjøp med kort, beskytter vi dine opplysninger ved hjelp av SSL-kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer, og er en funksjon som gjør at all informasjon som sendes mellom kjøper og selger krypteres. Det betyr at informasjonen går gjennom en sikker forbindelse, og at dine kortopplysninger ikke kan leses av utenforstående. Vi samarbeider med DIBS Payment Services (www.dibs.no), som via en sterk kryptert kobling til banken din kontrollerer at kortet er gyldig for kjøp. Vår betalingsformidler behandler din kortinformasjon på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS. Når du handler med kort, forbeholder vi oss retten til å gjennomføre personkontroll.

Linker

På ellos.no finnes det linker til andre nettsider. Vi linker kun til nettsider vi tror kan inneholde interessant informasjon, men tar ikke ansvar for innholdet på disse nettsidene.

Produktbilder

Fargene som vises på ellos.no kan skille seg noe fra virkeligheten. Dette avhenger av innstillingene på din datamaskin.

Nettlesere

Vi anbefaler at du bruker siste versjon av Chrome, Firefox, Safari eller Internet Explorer 9+. Dersom du bruker en tidligere versjon eller en annen nettleser, kan ellos.no fungere dårligere.

Søk om lån »
Mer info »