Ellos.no
Handlekurv
Inspirasjon som skaper
Hotellfølelse
Gardiner har, og kommer alltid til å ha, evnen til å gi hjemmet ditt en spesiell følelse. Avhengig av hvilke tekstiler du velger kan de dempe lyd, skape romfølelse, avkjøle eller skjerme deg om det for eksempel er mørkleggingsgardiner. Vi tipser deg om hvordan du på en enkel måte kan skape din egen moderne hotellfølelse.

Dele av rommet

Med gardiner blir alt så enkelt. Du kan henge dem på skinne eller gardinstang. Hev stemningen i rommet, forvandle inntrykket eller lek med atmosfæren. Vil du beskytte møblene dine på en lekker måte, kan du bruke gardiner av solbeskyttende vev. Syns du kanskje det er for mye støy velger du et dempende stoff.
Just arrived

Enkel opphenging

Det finnes en gardinskinne for alle vinduer. Hvilken modell som passer best avhenger av om den skal festes på en vegg eller i taket. Ønsker du en skinne som skal festes i taket, velger du et sett fra Hasta som enkelt skaper den deilige loungefølelsen. Du trenger takfester for montering. For å få et vakkert fall med jevne, fine motlegg trenger du fingerkroker som træs inn i glideren.
Søk om lån »
Mer info »