Ellos.no
Handlekurv
CLARINS
Innovativ hudpleie
På Clarins eget laboratorium utenfor Paris har forskerteamet produsert hudpleieprodukter som både fungerer for, og passer, alle hudtyper. Hemmeligheten bak suksessen er aktive ingredienser fra planteriket.
ALDERSGRUPPE
Hvilken Clarinsserie passer deg og din hud?
Fuktighet er alltid bra, men avhengig av alderen på huden din, trenger den ulike ingredienser for å føle seg bra og se best ut. Clarins kan hjelpe deg med å forstå hudens behov og skreddersy en hudpleierutine som passer akkurat deg.

20-30 år

30-40 år

40-50 år

50+

DAILY ENERGIZER
for deg mellom 20–30 år
En oppfriskende hudpleieserie som tilfører huden ekstra energi og glød. Blant ingrediensene finnes grønn kaffeekstrakt, ripsekstrakt, gurkemeie, marikåpe og ginkgo bilobaekstrakt.
MULTI-ACTIVE
for deg mellom 30–40 år
Aktiv hudpleie for deg som lever et hektisk liv. Ingredienser som myrothamnusekstrakt, kardeborreekstrakt og hyaluronsyre, visker ut trøtthetstegn og tilfører huden fukt og glød.
EXTRA-FIRMING
for deg mellom 40–50 år
En oppstrammende hudpleieserie som hjelper huden med å beholde sin fasthet og elastisitet. Eksempel på ingredienser er økologisk sitrontimianekstrakt, hyaluronsyre, økologisk havresukker og hibiskusekstrakt.
SUPER RESTORATIVE
for deg som er 50+
Volumgivende hudpleie for moden hud. Ingredienser som C-vitaminderivat, sheasmør, hyaluronsyre og ginkgo bilobaeksktrakt gjør huden lysere og glattere med en ny glød.