Ellos.no
Handlekurv
Skap liv og dybde
Dekorer med lys
Den beste måten å skape ny stemning hjemme på, er å endre belysningen. Kald, varm eller farget belysning er noen eksempler på hvordan vi kan forsterke interiøret og lokke fram rommets og vår egen karakter. Hvert enkelt rom kan trenge ulike lyspunkter. Våg derfor å blande og prøve nye ideer for hvordan og hvor du vil ha lyskildene. Den beste effekten og balansen får du om du plasserer dem i forskjellige høyder og med ulik styrke. Liker du det ikke er det jo bare å prøve noe annet. Hjertelig velkommen til en inspirerende stund sammen med oss. Hilsen Isabelle Almqvist, produktmanager.
Gangen & entréen
Her skal du alltid føle deg like velkommen hver gang. En måte å gjøre det på er å ha en lav lyskilde, det skaper et mer hjemmekoselig inntrykk. Selv innfelte halogenspoter rammer inn og åpner for en deilig atmosfære. Kompletter gjerne med en bord- eller taklampe, så finner du lett det du trenger. Legg til belysning i speilet, så er du definitivt hjemme.
Soverommet
En sengelampe er selvsagt det smarteste å ha på soverommet, men en flott taklampe gir også en lekker touch. Er dere flere som sover på rommet er det selvfølgelig lurt om lampen ved sengen kan vris. Det er delvis fordi den ikke skal forstyrre andre, men også fordi at alt lyset virkelig havner der det skal – på deg.
Stua
Alle rom har godt av eksperimentering, men stua er nok stedet som passer best til å prøve spesielle lamper, blandet belysning og sterk design. Sett lys på veggene, trappen eller plantene med spotlights og skap dramatikk. Bruk indirekte belysning, mykhet, farge og skygge, og ta vare på alle vakre og spennende lampeformer som gir interiøret et ekstra kick.
Kjøkkenet
Her skal vi både kose oss og kunne se ordentlig hva vi gjør. Hvis du velger rettet lys, lyser det for eksempel bare opp bordet, mens et transparent materiale også lyser opp selve rommet. Ved benkene kan du henge små pendler, og da gjerne i en avstand som reduserer skygger. Pass på at de henger i riktig høyde, slik at du ikke støter borti dem når du står og jobber. Lamper som ikke blender passer også godt på kjøkkenet. Akkurat som godt humør.
Favoritter

Skap stilen

Søk om lån »
Mer info »