Serum & olje fra Ole Henriksen

Våkne i Dewtopia: opplev skjønnhetssøvn på nytt ved å våkne med en perfekt fuktet, jevn hud. Ole Henriksen introduserer Dewtopia™ 20% Acid Night Treatment - et kraftfullt, utjevnende serum med syrer som gjør jobben når du sover. Dewtopia er et av Oles mest potente produkter hittil med 20% syre, 10% AHA og 10% PHA. Resultatet? Våkne opp med en betraktelig mykere, klarere og mer fornyet hud. Inneholder bjørkesaft, bomullsvann og aloejuice som har beroligende og pleiende egenskaper på huden. Formelen er helt vegansk og passer alle hudtyper. Dufter søtt av sitrus.

Hvis du er uvant med syrer i hudpleie, fas produktet langsomt inn i din hudpleierutine. Start med å bruke det 1 gang i uken og øk deretter til 2-3 ganger i uken. Når huden er tilvent, kan du bruke det hver natt. Hvis du er vant med å bruke syre i hudpleien, kan du starte med å bruke det 2-3 ganger i uken og deretter hver natt.
Appliser et jevnt lag i ansiktet på ren hud før du legger deg. Du kan oppleve at det "kribler" litt i huden når du påfører.

Artikkelnummer: 1662352

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 2.0 av 5

  • Karakter 2 av 5

    Ikke bra for min hud

    Har brukt denne i 3 uker. Huden min er blitt full av kviser og nupper, noe jeg aldri har h…

    Mafur — 2021-09-14