Gryter & kjeler fra OBH Nordica

Lag mat som på restaurant, bare hjemme!

Sous vide-metoden har lenge blitt brukt på restaurantkjøkken, og i dag finnes det sous vide-kokere som blir stadig mer populære og perfekte for hjemmebruk.
Sous vide er en tilberedelsesmetode som tilbereder råvaren vakuumpakket for å beholde næring, mineraler og smak. Immersion Sous Vide Pro+ er en sirkulator som gir perfekt resultat for kjøtt, fisk og grønnsaker.

Immersion Sous Vide Pro+ roterer vannet for en mer nøyaktig og konstant temperatur og tilberedelse.
Plastballer og stativ inkludert. Plastballene skaper et flytende lokk for å opprettholde jevn vanntemperatur og redusere fordamping. Stativet forbedret vanntemperaturen rundt råvaren, og har plass til opptil 4 vakuumpakkede porsjoner.

For tryggere bruk og beskyttelse av innebygd elektronikk, er Immersion Sous Vide Pro + IPX-sertifisert. Det betyr at den er vann- og sprutresistent.

Du kan velge en temperatur mellom 25-90 °C og sette en timer på opptil 72 timer. Tilbered opptil 2 kg kjøtt og føl deg trygg med automatisk avstengning.

Det anbefales at den benyttes sammen med produsentens vakuumpakkere.

- Stativ inkludert for å forbedre vannsirkuleringen og plastballer for å redusere fordamping
- Lag mat som på restaurant, bare hjemme med profesjonelt utstyr
- Vann og sprutresistent - IPX-sertifisert
- Passer sammen med kasseroller eller beholdere som rommer fra 5L til 20L vann
- Temperaturinnstilling mellom 25-90 °C og en timer på opptil 72 timer

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1660349

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale