ZWILLING Sous Vide-stav Enfinigy 1200 watt
1 232 NOK+1 farge
3 igjen på lager. Levert på 6-8 hverdager
Lag mat som på restaurant, bare hjemme!
Sous vide-metoden har lenge blitt brukt på restaurantkjøkken, og i dag finnes det sous vide-kokere som blir stadig mer populære og perfekte for hjemmebruk.
Sous vide er en tilberedelsesmetode som tilbereder råvaren vakuumpakket for å beholde næring, mineraler og smak. Immersion Sous Vide Pro+ er en sirkulator som gir perfekt resultat for kjøtt, fisk og grønnsaker.
Immersion Sous Vide Pro+ roterer vannet for en mer nøyaktig og konstant temperatur og tilberedelse.
Plastballer og stativ inkludert. Plastballene skaper et flytende lokk for å opprettholde jevn vanntemperatur og redusere fordamping. Stativet forbedret vanntemperaturen rundt råvaren, og har plass til opptil 4 vakuumpakkede porsjoner.
For tryggere bruk og beskyttelse av innebygd elektronikk, er Immersion Sous Vide Pro + IPX-sertifisert. Det betyr at den er vann- og sprutresistent.
Du kan velge en temperatur mellom 25-90 °C og sette en timer på opptil 72 timer. Tilbered opptil 2 kg kjøtt og føl deg trygg med automatisk avstengning.
Det anbefales at den benyttes sammen med produsentens vakuumpakkere.
- Stativ inkludert for å forbedre vannsirkuleringen og plastballer for å redusere fordamping
- Lag mat som på restaurant, bare hjemme med profesjonelt utstyr
- Vann og sprutresistent - IPX-sertifisert
- Passer sammen med kasseroller eller beholdere som rommer fra 5L til 20L vann
- Temperaturinnstilling mellom 25-90 °C og en timer på opptil 72 timer
Artikkelnummer: 1660349
Bilder taggade med #ellos på Instagram.