Kontinentalseng fra NORDFORM

Fjärås, en moderne luksuriøs kontinentalseng i fløyelsstoff som kommer med et dobbelt pocketfjærsystem. En seng som vil gi et praktfullt og luksuriøst inntrykk på soverommet med sin høye høyde og mange madrasser, oppbygd i 3 lag for å gi god søvn. Sengebunnen er oppbygd av en massiv treramme i gran med fjærsystem i pocket som hjelper deg med riktig avlastning og støtte til hele kroppen.
Madrassen er oppbygd av pocketfjærer med 7 komfortsoner som er tilpasset for å gi maksimal avlastning når du sover, uansett om du ligger på rygg, side eller mage. Den pikerte overmadrassen er oppbygd av mikrofibervatt og kaldskum som gir ekstra smidighet.

Alt i alt er sengen oppbygd for å gi en ekstra deilig sovekomfort, samt et enhetlig inntrykk i sitt helkledde design. Hele sengen hviler på champagneben i sølvfarget aluminium.

Materiale springfjærmadrass: ramme i grantre, kryssfiner og pocketfjær. Høyde springfjærmadrass: 21 cm. Materiale overmadrass: syntetisk fiber og kaldskum. Høyde overmadrass: 9 cm. Totalhøyde seng: 69 cm. Enkel montering.

  • Dyp: 200
  • Fasthet: Medium/Fast
  • Høyde: 69
  • Bredde: 160

Artikkelnummer: 1636638-01-22

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale