Støvsugere fra Nilfisk

Nilfisk Select er produsert med miljøet og deg i fokus.
Den har allergifilter, god rengjøringsytelse og er lett å bruke, noe som gjør den til en fantastisk støvsuger, og setter en ny standard innen rengjøringsteknikken.

Rengjøringsytelse
Støvoppsamling på tepper får klassifisering A eller B, og støvoppsamling på harde gulv får klassifisering A. En slik ytelse er mulig ved at hele maskinen er optimert uten at det har gått på bekostning av energiforbruk eller oppsamlingsevne.

Unikt dansk design med høy ytelse. Nilfisk Select er produsert med miljøet og deg i fokus. Den har allergifilter, god rengjøringsytelse og er lett å bruke, noe som gjør den til en fantastisk støvsuger, og setter en ny standard innen rengjøringsteknikken.

Allergiklassifisering
Dagens husholdninger har høy andel støv og luftbårne partikler, og det blir stadig mer vanlig med allergier. Nilfisk Select reduserer støvnivåene i hjemmet med klassifisering A for støvutslipp da den er utstyrt med et effektivt HEPA 13 eller 14-filter.

Hepa 13-filter gjør det mulig å gjøre rent uten at støvpartikler slippes ut igjen i hjemmet. For enda høyere beskyttelse er visse Nilfisk Select-modeller utstyrt med HEPA 14-filter. HEPA 13 og 14-filter har evnen til å fange opp mikroskopiske partikler, og den filtrerte luften som slippes ut i rommet er enda renere enn den var i utgangspunktet.

Rengjøringsytelse
Støvoppsamling på tepper får klassifisering A eller B, og støvoppsamling på harde gulv får klassifisering A. En slik ytelse er mulig ved at hele maskinen er optimert uten at det har gått på bekostning av energiforbruk eller oppsamlingsevne.

Energisparende
Med energiklasse A+ eller A++ sparer du opptil 50% sammenlignet med energiforbruket til andre støvsugere.

Mindre for enklere oppbevaring
Nilfisk Select er mindre for enklere oppbevaring, men har likevel beholdt alle moderne funksjoner som forventes av en stor støvsuger. Nilfisk Select Superior er utstyrt med fjernkontroll på håndtaket for justerbar sugenivå og av/på-funksjon - egenskaper hos Nilfisk Select som gjør rengjøringen lekende lett.

For å gjøre støvsugeren enda mer brukervennlig er munnstykket til Nilfisk Elite utstyrt med click fit-kobling.

Med Nilfisk Select kan du puste ut
Nilfisk Select er produsert med miljøet og deg i fokus. Den har allergifilter, god rengjøringsytelse og er lett å bruke, noe som gjør den til en fantastisk støvsuger, og setter en ny standard innen rengjøringsteknikken. Nilfisk Select forener design og funksjonalitet. Lekker, letthåndterlig, og med alle tilbehør for hånden når du trenger dem.

Lavt lydnivå
Ekstra høy rengjøringsytelse. Støvoppsamling på tepper får klassifisering A eller B, og støvoppsamling på harde gulv får klassifisering A.

- Nilfisk Select leveres med 5 års garanti
- Nilfisk Select-modellene har energiklasse A+ eller A++, med en 650W eller 450W-motor. Select har 50% lavere energiforbruk, men like høy prestasjon som andre støvsugere
- Hele Nilfisk Select-maskinen har en HEPA-tett konstruksjon med støvtett beholder - smuss kommer inn i maskinen, og ren luft kommer ut


Spesifikasjon:
- Vekt 6,4
- 3,6l støvpose
- 11,2 m aksjonsradius
- 75db
- Hepa 14
- Støvposeindikator
- Automatisk ledningstrommel
- Variabel hastighetskontroll
- Easy park munnstykke
- Ergonomisk håndtak
- 650 Watt

Artikkelnummer: 1593504

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale