Støvsugere fra Nilfisk

Nilfisk Elite er den perfekte støvsugeren når du har behov for kraftig sugeevne, glimrende filtrering, ypperlig design og brukervennlige funksjoner

Utmerkede funksjoner som håndtak med fjernkontroll gjør at du kan slå støvsugeren på og av samt justere sugekraften direkte på håndtaket.

Med Nilfisk Eli suges den støvete luften inn i støvsugeren og med enestående filtrering blåses ren luft tilbake ut. På den måten rengjøres ikke bare gulvene, men også luften som du og familien puster inn. Nilfisk Eli-modellene har mottatt utmerkelsen «Seal of Approval» av British Allergy Foundation for: Støvmidd, katteallergener, hundeallergener og pollen.

Her er noen ting å tenke på ved kjøp av støvsugere med ekstra effektivt HEPA-filter:
HEPA-filteret må være plassert etter motoren for å sikre at luften som blåses ut, er ren, HEPA-filterkomponenten og støvsugeren må være helt forseglet slik at tilsmusset luft ikke slipper ut i omgivelsene. Nilfisk kaller dette en lufttett konstruksjon

En støvsuger med ekstra effektivt HEPA-filter er litt dyrere enn en vanlig støvsuger, men er en god investering for alle som synes det er viktig med et godt inneklima.

Ekstra høy rengjøringsytelse
Støvoppsamling på tepper får klassifisering A eller B, og støvoppsamling på harde gulv får klassifisering A. En slik ytelse er mulig ved at hele maskinen er optimert uten at det har gått på bekostning av energiforbruk eller oppsamlingsevne.

Energisparende - med energiklasse A+ eller A++ sparer du opptil 50% sammenlignet med energiforbruket til vanlige støvsugere. For å gjøre støvsugeren enda mer brukervennlig er munnstykket til Nilfisk Elite utstyrt med click fit-kobling.

Hvis du vil ha den beste støvsugeren som kan kjøpes for penger, bør du gå for en Nilfisk Elite. Dansk design, høy sugekraft, glimrende energiklassifisering og filtrering gjør at du ikke vil bli skuffet.

Høy støvoppsamlingsevne: En kraftig motor og velutviklet konstruksjon gir markedsledende støvoppsamlingsevne

Allergifiltrering: Ultra-støvsugerposer, lufttett konstruksjon og HEPA H14-filter stanser selv de minste partiklene, dyrehårene, støvmiddene og deres etterlatenskaper.

Dette er standard for alle Nilfisk Elite-modeller
- Trolig verdens beste filtrering blant støvsugere beregnet for privat bruk
- Utmerkelse fra British Allergy Foundation
- Energivennlig med energiklasse A+ eller A++
- Håndtak med fjernkontroll gjør at du kan slå støvsugeren på og av samt justere sugekraften direkte på håndtaket
- Stillegående: ned til 68 dB(A) er svært lavt for støvsugere beregnet for privat bruk
- 5 års garanti: Støvsugeren som er bygd for å vare

Spesifikasjon:
- Vekt 7,2
- 3,6 l støvpose
- 11,2 m aksjonsradius
- 68 db
- Hepa 14
- Støvposeindikator
- Automatisk ledningstrommel
- Variabel hastighetskontroll
- Easy park munnstykke
- Ergonomisk håndtak

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1590826

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale