Parfyme fra Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez introduserer NARCISO Eau de Parfum Cristal, den nye vanedannende parfymen for kvinner i den ikoniske NARCISO-kolleksjonen. Duften er en hyllest til strålende femininitet og reflekterer det indre lyset hos NARCISO-kvinnen, akkurat som fasettene i en krystall utstråler lys for å avsløre dens naturlige skjønnhet.

PARFYMEN
Denne nye feminine parfymen fanger essensen av indre lys gjennom sine strålende toppnoter, søte hjerte og sensuelle bunnoter. NARCISO eau de parfum cristal åpner med glødende bergamott som lyser opp myke blomsterblad, en frodig bukett av roser og hvite blomsterakkorder. Duften utvikles gradvis til å bli mer fyldig med Narcisos ikoniske hjerte av musk, den umiskjennelige signaturen for NARCISO-dufter. Musken forsterkes med elegante tre- og amberfasetter av sensuelt sedertre og cashmeran, noe som gir duften et mystisk, vanedannende spor. En blanding av letthet og dybde, hvor duftens lysende halo balanserer en dyp intensitet.

EN NATURLIG VISJON
NARCISO eau de parfum cristal for kvinner introduserer en ny standard for de naturlige, med mer enn 85% ingredienser av naturlig opprinnelse. Med bergamott med etisk opprinnelse fra Italia og en rosenote som kommer fra en ny sirkuleringsprosess for destillering, gjenvinner duften duftkomponenter fra destillert vann for å skape en blomstrete note som fremkaller duften av den friske rosen.

FLASKEN
Den ikoniske NARCISO-flasken fremtrer i sin reneste form, det transparente glasset er tonet i en delikat rosa farge som avslører den lysende duften inni. Flasken, som avsluttes med en kontrasterende matt kork, utstråler samme fengslende lysstyrke som NARCISO-kvinnen.
Toppnoter: BERGAMOTT, FREESIA, APPELSINBLOMST
Hjertenoter: ROSE, SJASMIN, MUSK
Bunnoter: SEDERTRE, CASHMERAN, BENZOI
Dette produktet inneholder brannfarlige stoffer, og klassifiseres som farlig gods.

Artikkelnummer: 1681057

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale