Kaffetraktere fra Melitta

En ny Look for smak som varer lenger!

Nye Melitta® Look® V Therm Perfection har en moderne design og gir langvarig kaffenytelse.
Den imponerer ikke bare med alle sine anvendelige funksjoner, som AromaSelector® og den avtagbare vannbeholderen, men også med sin uknuselige isolerte kanne i rustfritt stål.

Kannens lokk har en smidig Easy click-funksjon
Vanskelig helling og lukking eller løsning av kannens lokk er historie takket være Melitta® Easy click. For å åpne eller lukke lokket - f.eks. for å rengjøre kannen - trykk enkelt på festene og løft deretter opp lokket eller sett det tilbake på kannen. Melitta® Easy click-funksjon gjør kaffekannen enda enklere og smidigere å bruke.

3-in-1-kalkbeskyttelse med avkalkningsindikator
For å sikre at kaffetrakteren fungerer perfekt, varer lenge og gir god, smaksrik kaffe kreves det at du avkalker trakteren regelmessig. Nettopp derfor gir kaffetrakteren deg en 3-in-1-kalkbeskyttelse med innstillinger for vannhardhet, en indikator som viser forkalkningsnivået samt et praktisk, automatisk avkalkningsprogram.
En lysdiode viser når det er tid for å sette igang avkalkningsprogrammet.

Bruddsikker termoskanne med enhåndsbruk
Dobbelt så bra? Det stemmer også for denne termoskannen. Stammen har en dobbel vegg av rustfritt stål som gjør den brudd- og støtsikker. Men det er ikke alt: ved trakting renner kaffen gjennom et hull i kannen lukkede lokk, noe som gjør at kaffe holdes varm lenger. Takket være håndtaket på lokket kan kaffen serveres enkelt med bare en hånd.

Avtagbar transparent vanntank med doseringsskala
Det har aldri vært enklere å fylle og rengjøre vanntanken. Den transparente vanntanken har innfelt grep og kan lett tas ut av trakteren. Den lettleste doseringsskalaen gjør dessuten doseringen lekende lett.

Isolert termoskanne i rustfritt stål med deler i rustfritt stål
Kaffetrakteren har en uknuselig isolert mugge i rustfritt stål med ytterligere detaljer i rustfritt stål.. Et godt produkt skal også være fint å se på!

AromaSelector® - for kaffe nøyaktig som du vil ha den
Med den patenterte AromaSelector® fra Melitta® kan du med et knappetrykk stille inn ønsket kaffestyrke på kaffen - mild eller sterk. Du kan med andre ord alltid nyte kaffen nøyaktig slik du vil ha den: sterk om morgenen for å vekke deg, og mildere om ettermiddagen for en herlig kaffepause. AromaSelector® sikrer at du alltid får beste smak, uten at du trenger å endre mengden kaffe eller vann.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1669933

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale