Parkdresser fra Lindberg

Vinterkjeledress Colden fra Lindberg er en varmt vattert, vanntett dress som er fôret i myk fleece i ryggen og i bena ned til knærne. Vevd, quiltet fôr ellers. Dressen har et smidig ytterstoff med lett stretch, og forsterkninger i slitesterk Cordura på knær og rumpe. Vannsøyle 15 000 mm og pusteevne 6000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede.
Avtagbar, fôret hette med avtagbar fuskepelskant. Høy krage med børstet, myk tekstil på innsiden. Glidelås under en beskyttende vindstolpe som lukkes med borrelås. To lommer på bena og to lommer øverst, alle med glidelås. Justerbar vidde i midjen, erme- og benkantene. Snølås i benkantene, elastiske, justerbare fotstropper samt refleksdetaljer.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluerte stoffer (PFC), og dermed mer miljøvennlig enn behandlinger basert på disse. Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 95% Polyester, 5% Elastan
  • Vaske: Finvask 40°

Artikkelnummer: 1559793-05-120

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale