Jakker fra Lindberg

Vinterjakke Colden Jacket fra Lindberg er en varmt vattert, vanntett jakke som er fôret i myk fleece med glatt, vevd fôr i ermene. Smidig ytterstoff med lett stretch. Vannsøyle 15 000 mm og pusteevne 6000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede.
Avtagbar, fôret og justerbar hette med avtagbar fuskepelskant. Høy krage med børstet, myk tekstil på innsiden. Glidelås med hakebeskyttelse og en beskyttende vindstolpe over glidelåsen med borrelås. Regulerbar vidde i ermekantene og snøring med stoppere i nederkanten. Fire lommer foran med glidelås samt en innerlomme i mesh. Avtagbar snølås i midjen. Refleksdetaljer rundt.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluerte stoffer (PFC), og dermed mer miljøvennlig enn behandlinger basert på disse. Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 95% Polyester, 5% Elastan
  • Vaske: Finvask 40°

Artikkelnummer: 1559470-07-120

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale