Parkdresser fra LEGO Wear

En varmt vattert dress som er vindtett og vanntett med teipede sømmer. Vannsøyle 12 000 mm og pusteevne 7000 g/m2/24h. Slitesterkt ytterstoff. Produsert for temperaturer ned til -20 ºC.
Avtagbar, fleecefôret hette. Høy krage med myk fleece på innsiden. Glidelås med hakebeskyttelse og en beskyttende vindstolpe med borrelås. Regulerbar linning med innvendig strikk. To fleecefôrede lommer med glidelås. Strikk i ermekanten med innside i fleece. Strikk i benkantene. Justerbare og avtagbare fotstropper i silikon. Refleksstriper rundt benkantene og refleksdetalj bak.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyamid
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1643411-02-110

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale