Hårfarge fra L'Oréal Paris

Strålende highlights, balayage-effekt og smoky root-effekt. L'Oréal Paris Préférence Balayage hjelper deg med å skape striper og balayage-effekt i håret. L'Oréal Paris Préférence Balayage nye ekspertsett gjør det mulig å skape en salonginspirert effekt med highlights som blander seg vakkert med din egen, naturlige hårfarge.
Den nye applikatorbørsten er enkel å bruke. I kombinasjon med den nye fargeutjevnende etterbehandlingen for hårrøttene, beriket med umiddelbart virkende fargestoffer, skaper du en smoky root-effekt som ser naturlig ut. Bruk applikatorbørsten for å påføre fargeblandingen på valgte hårseksjoner i lengdene foran, bak og på sidene.

For naturlig eller farget hår. Benyttes på tørt hår. Pakken inneholder: 1 par beskyttelseshansker, 1 applikatorbørste, 1 pose blonderingspulver, 1 applikatorflaske med fremkallingskrem, 1 tube blonderingskrem og 1 fargeutjevnende etterbehandling.
Les og følg bruksanvisningen og medfølgende instruksjoner. Produktet er ikke beregnet til bruk på personer under 16 år.

Hårfarging kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner. Les og følg bruksanvisningen. Produktet er ikke beregnet til bruk på barn under 16 år.
Ikke farg håret dersom
- du har utslett i ansiktet eller sensitiv, irritert og skadet hodebunn.
- du har reagert på hårfarging tidligere.

Artikkelnummer: 1683727-02-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale