Vannflasker fra Klean Kanteen

The Original" rustfri vannflaske
I 2002 presenterte vi en 800 ml Klean Kanteen Classic-flaske. Det er den opprinnelige 18/8 rustfrie flasken og er produsert for å være et sunt alternativet til polykarbonat og innvendig lakkerte aluminiumsflasker. Uten BPA, ftalater, bly og andre gifter helt siden starten. I dag fortsetter vår Classic-serie å være aktet av mange for sin ikoniske plass i historien, så vel som for sin utrolige holdbarhet og langvarige ytelse.

Produsert av førsteklasses, matvareklassifisert 18/8 rustfritt stål, gjør din Classic trygg og giftfri og den absorberer heller ikke, eller gir fra seg smaker. Uansett hvor mange ganger den fylles, eller hva som fylles i den, holder Klean Kanteen drikkene dine friske og rene. Med en mengde ulike korker og farger, skreddersyr du veldig enkelt en Classic til din livsstil. Den 44 mm store åpningen er lett å drikke av og er passe stor til isbiter og oppvaskbørster (for rengjøring). Det smidige designet av 532 ml og 800 ml størrelsene gjør at de passer i de fleste flaskeholder og sykkelholdere.

Den prisbelønte Kanteen® Reflect hever listen ytterligere og er det ultimate uttrykket for vårt pågående korstog for å endre menneskers måte å tenke og drikke på. Vakker i sin enkelhet og gjennomtenkt i sitt design, hva du ikke ser er like viktig som hva du får. Ingen farge. Ingen plast. Produsert i kun rustfritt stål, bærekraftig høstet bambus og matvareklassifisert silikon.

Spesifikasjoner:
- Uten BPA, ftalater, bly eller andre gifter
- Stor åpning (innvendig gjenge) passer isbiter
- Produsert av 18/8, matvareklassifisert rustfritt stål (ingen epoxyliner behøves)
- Elektropolert innside som verken absorberer eller gir fra seg smaker
- Avrundede hjørner som er lette å rengjøre. Ingen skarpe vinkler der smuss eller bakterier kan feste seg
- Tåler oppvaskmaskin
(håndvask for lakkerte flasker og bambuskorker anbefales sterkt)
- Livstidsgaranti

Artikkelnummer: 1638057

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale