Treningsjakker fra Kari Traa

Parkas Dalane Parka fra Kari Traa er en lang, vind- og vanntett 3-i-1-parkas som holder deg varm, tørr og pen. Vannsøyle 10 000 mm og pustefunksjon opptil 10 000 g/m2/24h. En allsidig kombinasjon for alle anledninger.

Dekselet er i to lag og har mange lommer, en regulerbar hette og en pen finish. Fast hette. Lukkes med toveisglidelås som har beskyttelse ved haken og beskyttende vindstolpe med trykknapper. Regulerbar vidde i ermekantene med borrelås. To forlommer med lommeklaff. To brystlommer med glidelås. Bred rem med metallspenne i midjen bak. Splitt med knapp nederst bak. Lengde ca. 95 cm i str M. Den lettquiltede innerjakken er fôret med 100% varmende polyestervattering og lukkes med glidelås. Benyttes sammen eller hver for seg.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må aktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Passform: Regular
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyamid
  • Vaske: Maskinvask 30°

Artikkelnummer: 1040505-02-3032

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer