Kari Traa Jakke Raundalen L Jacket

2 799 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 118,00 NOK/mnd

1 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager – Farge: Marine

Vindjakker fra Kari Traa

Raundalen L Jacket fra Kari Traa er en lang 3-i-1-jakke med vind- og vannavvisende overflate. Ytterstoff i 2-lagskonstruksjon. Alle sømmer er forseglet. Avtagbar, quiltet innerjakke i lett og tynn kvalitet med lett vattering. Innerjakken har et trykt blomstermønster og kan også brukes separat.
Fast hette med kontrastfarget fôr. Hetten har snøring med stoppere. Lukkes med toveisglidelås. To lommer med glidelås og beskyttende lommeklaffer. Regulerbar vidde i midjen og ermekantene. Bakstykket har avrundet nederkant og splitt med knapping nederst bak.
Innerjakken lukkes med glidelås og har to lommer, ribbestrikket krage samt vrangbord i ermekantene. Lengde ca. 92 cm i str S.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyamid
  • Vaske: Finvask 30°

Artikkelnummer: 1604640-01-XS

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer