Støvsugere fra Kärcher

Vakkert designet, funksjonell og allsidig i bruk - den nye Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix er en førsteklasses dampvasker med gode designfunksjoner:

Håndtaket inneholder en LED-ring som viser maskinens driftsstatus. LED-ringen er rød mens maskinen varmer opp. Når det blir grønt, er dampvaskeren klar til bruk.

Det bevisste minimalistiske designet er veldig moderne. Med en vekt på bare 2,7 kg er dampvaskeren bærbar, mens den kompakte konstruksjonen muliggjør lagring de minste steder. Dessuten kan ledningen, slangen og munnstykket parkeres på selve maskinen eller alternativt lagres i den ekstra lange vesken, som også har plass til de to forlengingsrørene. SC 2 Deluxe EasyFix er perfekt om du har liten lagringsplass.

Den nye dampvaskeren ser ikke bare bra ut, den har også indre kvaliteter. Bare en full tank garanterer store rengjøringsresultater opptil 75 m², ettersom dampen avgis fra munnstykket ved en temperatur på cirka 100 grader, noe som eliminerer 99,99% av alle husholdningsbakterier på harde gulv.

SC2 Delux leveres også med ekstra munnstykke, børster og mikrofiberkluter.
Siden det kun brukes damp ved rengjøring, og ingen kjemikalier, er SC 2 Deluxe EasyFix perfekt for husholdninger med barn og personer med sensitiv hud og allergier

Spesifikasjoner:
- Maks. damptrykk 3.2 bar
- Maks varmeeffekt 1500 w
- Kapasitet tank 1,0 liter
- Oppvarmingstid 6,5 min.
- Vekt 2,7 kg
- 304 x 231 x 287 mm
- Steam control
- Cable and nozzle storage

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1553586

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale