Høyttalere & docking fra JBL

JBL FLIP 5 er en portabel, kompakt høyttaler med god lyd som utvider FLIP-serien.

- Bluetooth 4.2 A2DP V1.3
- Vanntett iht. IPX7 klassifisering (1m)
- Portabelt design med opptil 12 t batteritid
- Slitesterkt stofftrekk rundt høyttaleren
- Det er mulig å pare 2 stk. FLIP5 for stereolyd

Akkurat som de andre FLIP-modellene kommer denne modellen i mange fargevalg, alt fra diskrete farger til farger som skiller seg ut fra mengden! Med FLIP 5 har JBL valgt å legge stort fokus på å forbedre lydbildet og samtidig beholde den bassrike lyden som FLIP-modellene tidligere har vært kjent for.

Batteritiden er utrolig pga. litium-ion polymer-batteriet på 17.28 Wh som er sammenlignbart med 3.6V 4800 mAh. Unngå uenighet ved å koble til opptil to smartphones eller nettbrett samtidig og spill musikk hver sin gang.

Med FLIP 5 kan du nyte friheten som følger når du skal ut og nyte dagen. Med 12 timers batteritid kan du spille musikk hele dagen uten å bekymre deg for at batteriet skal bli tomt. Den solide, klassiske JBL-lyden som har gjort FLIP-serien såpass populær finner du også i FLIP 5, og det er vanskelig å ikke nyte når musikken starter.

Med JBL FLIP 5 kan du parkoble høyttaleren til andre JBL-enheter som er kompatible med JBLs PartyBoost-funksjon. Det går fint å koble sammen 2 stykker for fin stereolyd, men man kan også koble sammen flere JBL PartyBoost-kompatible høyttalere for å få større lyd. Det skal være mulig å koble sammen over 100+ PartyBoost-enheter med hverandre, noe som vil skape en helt utrolig lyd!

Artikkelnummer: 1584593

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale