Rettetenger fra ghd

Ghd gold® styler i fargen «moon silver» i begrenset utgave. Oppdag en rekke stylingmuligheter med ghd gold® sin avrundede sylinder - fra løse, bohemske bølger til lange, glatte lengder. Denne ikoniske styleren kommer med dual-zone-teknologi som sikrer jevn temperatur over de konturerte platene for vakkert resultat uten anstrengelse. Med en optimal stylingtemperatur på 185° blir stylingen skånsom mot håret, og du får et resultat som varer og et hår som ser friskere ut*. De glatte, flytende platene på ghd gold® gir en smidig stylingopplevelse slik at du enkelt kan skape fantastiske frisyrer.
Den varmes opp på bare 25 sekunder slik at du raskt og enkelt kan forandre stilen din, og slår seg automatisk av etter 30 minutters inaktivitet slik at du bekymringsløst kan danse hele natten lang.

Detaljer:
Medfølgende, varmebeskyttende veske.
Teknologi med to soner: to nye varmegenererende sensorer i stedet for én: sikrer optimal varme fra rot til tupp for et glattere, mer elegant og sunnere hår*.
Optimal stylingtemperatur på 185°: er det varmere, blir håret skadet, og kaldere gir et dårligere resultat.
Smidige plater med en kant: glir lett gjennom håret for rask styling uten statisk elektrisitet, og med samme glans som hos frisøren.
Elegant design og rund sylinder: for en variert styling uten slitasje, raskt og enkelt.
Varmeresistent beskyttelsesplate: slik at du kan style håret hvor og når som helst.
Automatisk standby: slås av etter 30 minutters inaktivitet.
Universalspenning som gir samme overlegne resultat uansett hvor i verden du måtte befinne deg.
Ledning med en proff lengde på 2,7 meter.
Oppvarming på 25 sekunder: for en rask og enkel styling.

*I en forbrukertest med 128 personer var betydelig flere forbrukere enige om at ghd gold® er bedre enn ghd V® styler når det gjelder å gi et glattere, smidigere, mer glansfullt hår som ser sunnere ut.

Artikkelnummer: 1601349

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer