Kropp fra Garnier

Ambre Solaire tilbyr en ny 360° ekspresspåføring med en usynlig og oppfriskende struktur som er beriket med aloe vera. Ambre Solaire UV Water SPF30 Mist garanterer en høy solbeskyttelse mot UVA og UVB-stråler.
Egenskaper:
- Oppfriskende og fuktighetsgivende struktur: umiddelbar -2°C kjølende effekt på huden med en usynlig formel som ikke føles klebrig. Beriket med aloe vera og tilfører huden fukt i 24 timer.
- Høyt solbeskyttelse: Beskytter umiddelbart huden fra solskader forårsaket av UVB og UVA-stråler.
- Vannfast
- Enkel å bruke. 360° spredning for en jevn, rask og nøyaktig påføring.
Instruksjoner: Rist grundig før bruk for at produktet blandes. Påfør jevnt og i rikelig mengde, rett før soleksponering.
Råd: Påfør jevnt og i rikelig mengde før du går ut i solen. Påfør ofte og rikelig for å beholde beskyttelsen, spesielt etter at du har badet, tørket deg med håndkle eller om du har svettet. For mye sol medfører en alvorlig helserisiko. Ikke opphold deg for lenge i solen, selv om du bruker solbeskyttelse, ettersom det ikke gir 100 % beskyttelse. Utsett ikke små barn for direkte sol. Ikke spray direkte i ansiktet. Unngå øyeområdet. Ved kontakt med øynene, skyll straks rikelig med vann.

Artikkelnummer: 1562357

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale