Rensebørster fra FOREO

Foreo introduserer Luna 3 Men - din nye daglige rengjøringsrutine. På bare et minutt blir huden din, og porene dine, både renere og klarere med hjelp av T-sonic-pulseringer som jobber ned i dypet og fjerner både olje og smuss. Huden din får dessuten bedre evne til å absorbere de etterfølgende hudpleieproduktene.
Det ikke-porøse silikonet er nå hele 30% mykere enn tidligere Luna og er så skånsomt at det, sammen med rengjøringen din, kan brukes både morgen og kveld. Materialet samler ikke bakterier, derfor kan du trygt ta med kosten på treninga, reisen eller når du er på farten.
Luna 3 Men myker også opp huden og hjelper deg med å unngå irritasjon som kan oppstå ved barbering og problemer med hårstrå som vokser innover. Huden din forbedres slik at barberingen gir et bedre resultat.
Luna 3 består av to sider, en som er tilpasset rengjøring og baksiden gir deg mulighet til å jobbe inn etterfølgende hudpleie for en oppstrammende effekt. Du kan velge mellom 16 ulike intensiteter og kobler enkelt din Luna til Foreo For you-appen via bluetooth. Du kan også velge hurtigkommandoen uten app ved å trykke på den universale knappen på din Luna. Den er helt vanntett, noe som gjør at den kan brukes i dusjen. Den lades enkelt via USB-ledningen som medfølger. En opplading (ca. 1 time) holder opptil 650 gangers bruk.

Første gang du bruker din Luna må du synkronisere den i appen for å låse opp og registrere for 2 års garanti.

Gjør slik:
1. Fjern eventuelle rester av hudpleieprodukter/makeup.
2. Påfør ditt vanlige rengjøringsprodukt på din Luna eller i ansiktet.
3. Fukt din Luna og start, enten via appen der du velger intensitet eller via hurtigkommandoen.
4. Rens huden i ett minutt ved å jobbe i sirkelbevegelser med lett hånd i hele ansiktet. Etter avsluttet rutine slår Luna av seg selv. Skyll den deretter av.
5. Etter avsluttet rengjøringsrutine påfører du fuktighetskrem eller serum i ansiktet.
6. Masser formelen ved å jobbe innefra og opp i «løftende bevegelser» med Lunas bakside, for en anti-aging-massasje. Dette kan du gjøre hver dag, eller ved behov.

Artikkelnummer: 1624143-01-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?