Rensebørster fra FOREO

Bear er Foreos nye innovasjon som tar anti-aging til et helt nytt nivå. Bear jobber med mikrostrøm som aktiverer ansiktsmusklene og gir de en skikkelig workout! Ved hjelp av 5 ulike intensiteter hjelper Bear deg med å stramme opp huden og gi deg et spenstigere resultat. Anti-Shock System™ gjør behandlingen smertefri, noe som betyr at Bear er den sikreste mikrostrømenheten på markedet, til tross for styrken. Avanserte sensorer måler hudens toleranse for elektrisitet og tilpasser automatisk intensiteten. Foreos T-Sonic™-pulseringer, som Bear også arbeider med, øker blodsirkulasjonen og bidrar til å sluse ned produkter.

Bear er enkel å bruke, ergonomisk utformet og følger ansiktets konturer perfekt. En USB-opplading rekker opptil 90 gangers bruk. Produsert av medisinsk silikon, som alle Foreos produkter.

Ved første gangs bruk må Bear synkes mot din Foreo-app for å registreres (garanti) og låses opp. Etter det kan du enten starte Bear med knappen (kortkommando: trykk ulike mange ganger for ulike intensiteter), eller velg et program i appen og følg rutinene.

Benytt vannbaserte produkter sammen med Bear, samt Foreos Serum Serum Serum for trygg bruk. Aldri bruk Bear uten et vannbasert serum.

Slik gjør du:
1. Sørg for at Bear er helt tørr. Rens med en oljefri cleanser og tørke ansiktet tørt slik at du er helt fri for sminkerester og andre oljer som kan avlede mikrostrømmen og gjøre behandling ineffektiv.
2. Masser inn Serum Serum Serum på de områdene du vil behandle, eller i hele ansiktet, til det er absorbert i huden.
3. Trykk på knappen for å aktivere Bear. De små lysene under knappen viser selv strømintensiteten. For å bytte intensitet klikker du raskt én gang på knappen, så kommer du til neste nivå. Med et dobbeltklikk kan du slå av T-Sonic™-pulseringene. Hvis du bruker appen får du tilgang til flere intensiteter og alternativer.
4. Hold begge metallkulene lett mot ansiktet, og før de forsiktig over ansikt og hals. Begge kulene skal ha kontakt med huden hele tiden. Før Bear med lett hånd langsomt utover og oppover på ansiktet for beste resultat.
5. Når du er ferdig med behandlingen, slår du av enheten ved å holde knappen inne i 3 sekunder. Påfør valgfrie hudpleieprodukter hvis ønskelig.

Bear kan brukes av alle, men unngå hvis du er gravid eller har pacemaker. Ved andre avvikende tilfeller, rådfør deg med din dermatolog/lege før bruk.

Artikkelnummer: 1646546-01-0

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

  • Karakter 5 av 5

    Gjør det den lover!

    Jeg kjøpte min for noen måneder siden, men har begynt og bruke den for først for en måned s…

    Gosia — 2021-10-03