Sportsklokker & aktivitetsbånd fra Fitbit


Åpne opp en verden av muligheter med Fitbit Versa Lite Edition, den allsidige smartklokken for daglig bruk. Denne smartklokken i herlige farger har alle grunnleggende og smarte funksjoner for trening og helse, styres enkelt med en eneste knapp, og kommer til å inspirere deg til å ta steget fullt ut og virkeliggjøre målene dine.

- Vannbestandig ned til 50 m
- Pulsmåler døgnet rundt
- Apper og varslinger
- Mer enn 4+ dager batteritid
- Alle tilbehør passer alle smartklokkene i Versa-familien.
- Enkel styring med kun en knapp


Registrer all daglig aktivitet
Versa Lite registrerer din daglige aktivitet som skritt, strekning, aktive minutter og kaloriforbrenning slik at du følger med på hvordan hver del av dagen tar deg nærmere målet.

Vannbestandig ned til 50 m
Versa Lite er vannbestandig ned til 50 meter, noe som betyr at du kan bruke den i bassenget, i dusjen, på stranden og mye mer.

Purepuls
Bruk PurePulse for å registrere pulsen døgnet rundt. Det forbedrer målingen av din kaloriforbrenning, og hjelper deg med å yte ekstra innsats under treningsøktene. Du får også oversikt over hvilepuls, framskritt og kondisjonsstatus i Fitbit-appen.

Varslinger
Få varslinger ved telefonsamtaler, SMS, kalenderhendelser og fra apper som Gmail og Facebook. Du kan sende hurtigsvar rett fra håndleddet. (Fungerer når din mobil er i nærheten, hurtigsvar gjelder kun Android.)

Lett design
Et lett anodisert aluminiumdeksel og en høyoppløst pekeskjerm i farge gjør Versa Lite både lekker og komfortabel.

Oversikt over søvn
Få oversikt ved å registrere hvor lenge du sover og tiden hvor du har befunnet deg i de ulike stadiene lett, dyp og REM-søvn. Du kan også stille inn påminnelser om når det er dags for å legge seg, noe som hjelper deg med å skape gode rutiner rundt kveldstid og søvn.

Artikkelnummer: 1558563

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer