Sportsklokker & aktivitetsbånd fra Fitbit


Fitbit Inspire HR - aktivitetsarmbånd for trening og helse med pulsmåling

Fitbit Inspire HR er et aktivitetsarmbånd for daglig bruk som hjelper deg med å skape sunne vaner. Denne oppmuntrende følgesvennen motiverer deg til å nå vekt- og treningsmål, og sørger for at du har det gøy på veien dit. Den har pulsmåling døgnet rundt, forskjellige treningsfunksjoner, registrerer kaloriforbrenning, feirer framgang, viser søvnstadier og har opptil 5 dagers batteritid.

- Forbedret pulsmåler 24/7
- Avansert registrering av søvn og aktivitet
- Opptil 5 dagers batteritid
- Vannbestandig ned til 50 m
- Feirer oppnådde målPulsmåler døgnet rundt
Med pulsmåling 24/7 kan du gjøre det beste ut av treningsøkter, se pulssoner og søvnstadier, og få en mer presis registrering av kaloriforbrenningen.

Hvilepuls
Bruk Inspire HR både om dagen og natten slik at du kan registrere hvilepuls og puls over tid.

Pulssoner
Gjør det beste ut av hvert moment av treningen med riktig måling av innsats ved å ta hensyn til sonene for fettforbrenning, kondisjon og makspuls.

Kondisjonstrening
Bruk Inspire HR sammen med Fitbit-appen for å se kondisjonspoeng - en vurdering av hvilken form du er i - og få tips til hvordan du forbedrer den.

Søvnstadier
Inspire HR og appen viser hvordan søvnen din er fordelt i lett, dyp og REM-søvn, og gir tips til hvordan du kan forbedre søvnkvaliteten.

Daglig aktivitet
Hver del av dagen påvirker målene dine. Derfor registrerer Fitbit Inspire HR alle skritt, aktive minutter og kaloriforbrenning i løpet av hele dagen.

Kjenner automatisk igjen trening
Inspire HR bruker SmartTrack for å automatisk kjenne igjen trening som gåturer, jogge- og sykkelturer og mer, som deretter registreres i Fitbit-appen din.

Vannbestandig ned til 50 m + registrerer svømming
Inspire HR er naturligvis vannbestandig slik at du kan ha den på i dusjen og bassenget. Den registrerer dessuten automatisk hvor langt du svømmer.

Artikkelnummer: 1558553

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer