Solkrem fra Filorga

Oppfriskende fukt- og anti-aging-solmist med SPF 50.
Fuktighetsgivende mist med SPF 50 og innkapslet brevann for ultimat fukt. Optimal beskyttelse til å ha med i vesken for å alltid være klar for solen. Kan også sprayes over sminke som beskyttelse og en oppfriskende effekt. En komplett anti-aging-beskyttelse som fukter og gir glød for en vakker hud.

- UVA + UVB-filter SPF 50
- Komplett anti-aging-beskyttelse
- Oppfriskende og fuktighetsgivende

UVA + UVB-filter
Komplett anti-aging-beskyttelse (foto-aktiverende teknologi) med en kraftig antioksidant som aktiveres av solstrålene for å gi høy UV- og IR-beskyttelse og redusere aldringstegn.
Mikroinnkapslet brevann gir fukt til huden og hindrer fukttap.
Forbedrer og beskytter brunfargen takket være en fuktighetsgivende polysakkarid kombinert med vitamin H/Biotin (B7) som også styrker immunforsvaret og gir glød.

Skjønnhetstips!
Kan brukes over makeup. Komplement til UV-Bronze Face.

Rist godt før bruk slik at UV-filteret blandes med formelen. Gjenta appliseringen en gang i timen eller ved behov, spesielt etter bad. Unngå å utsettes for direkte sollys midt på dagen når solen er på sitt sterkeste for å minimere solskader. Ikke utsett små barn for direkte sollys. Overdrevet soling er skadelig. Vannresistent.

Dette produktet inneholder brannfarlige stoffer, og klassifiseres som farlig gods.
Ekstremt brannfarlig aerosol. Fare for eksplosjon hvis trykkbeholderen overopphetes. Holdes unna varme (temperatur over 50°C), varme overflater, sollys, gnister, åpen ild og andre antennelseskilder.

  • Solfaktor: Spf 50+

Artikkelnummer: 1500556

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale